Pinot nero Bianco, Oltrèpo Pavese | Matteo Piccinini Op aanvraag
E-Mail
Vraag

Het wijnhuis
Matteo is de huidige wijnmaker en hij is de jongste zoon van de familie Piccinini. Deze familie runt sinds de jaren 60 het wijnhuis. Hij doet alles zelf namelijk het wijn maken, het werk in de wijngaarden, de botteling en zelfs de marketing. De wijngaarden liggen rond het wijnhuis en worden volgens de traditionele methoden verbouwd. Er wordt biologisch gewerkt maar zonder het officiële certificaat. Dat komt omdat Matteo niet achter de regelgeving staat en dat siert hem ook wel weer een beetje. Alles wordt met de hand gedaan, wat betrekking heeft tot het bewerken van de stokken zoals het snoeien, binden en oogsten.

Smaak en wijnspijs
Een gastronomische wijn door het fruit in combinatie met de lichte bloemen en kruiden in de achtergrond. Dat maakt de wijn complex maar toch delicaat. In de geur vooral fruit van appel en bessen, tot aan snoepig fruit zoals peerdrops en vegetale tonen. In de smaak vooral appel en vers wit fruit.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)
  • Service
  • Persoonlijk contact
  • Afgestudeerd vinoloog
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site